25 Mart 2013 Pazartesi

Dumankaya Modern Collection Evleri nerede?

Arsa alanı 52 bin 413 metrekare olarak belirlenen Modern Collection Evleri, Dumankaya İnşaat güvencesiyle inşa ediliyor. Modern Vadi'nin bir etabı olarak konumlandırılan proje Dumankaya Modern Collection Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Modern Collection, 4 bloktan meydana geliyor. 12 ve 13 katlı olarak yükselen Modern Collection projesinde konut büyüklükleri 64 metrekare ile 232 metrekare arasında büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı.

Anahtar teslimlerinin 2015 Aralık'ta gerçekleşmesi beklenenDumankaya Modern Collection Evleri nerede?

Dumankaya Modern Collection Evleri nerede?

Proje, Sanayi Mahallesi, Hoşdere Bahçeşehir Yolu No: 22 Esenyurt İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Dumankaya Modern Collection Evleri'ne gitmek için;

ISPARTAKULE - TEM otoyolu;

TEM'den geliyorsanız; Bahçeşehir / Ispartakule çıkışından giriniz, Bahçeşehir Camisi sağınızda kalacak şekilde kavşaktan sola dönünüz ve ilerleyiniz. 2. kavşaktan sağa dönerek düz devam ediniz. Anayol'a çıkışta tekrar sağa dönerek ortalama 1 km sonra Boğazköy kavşağının solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz.

ESENYURT - TEM otoyolu;

TEM'den geliyorsanız; Esenyurt çıkışından giriniz, Akbatı AVM'yi solunuzda göreceksiniz. 3.kavşaktan sağa dönerekanayolu takip ettiğinizde 100mt ileride opet benzin istasyonunu göreceksiniz. Kavşaktantan sola dönünüz ve Hoşdere - Bahçeşehir levhası yönünde ilerleyiniz. Karşınıza çıkacak kavşağın solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz.

Tel: (212) 672 88 98

Fax: (212) 672 78 53

www.dumankayamoderncollection.com

Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder