27 Şubat 2013 Çarşamba

Sinerji İstanbul Rezidans Pendik'te yükseliyor! 139 bin TL'ye 1+1!

Sinerji İstanbul Rezidans Anadolum İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor. 18 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

Sinerji İstanbul Rezidans projesi, 6 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Geçtiğimiz Ocak ayında inşaatına başlanılan Sinerji İstanbul Rezidans projesinde teslimlerin 2014 Haziran'da gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Sinerji İstanbul Rezidans fiyatları;

1+1'ler 139 bin TL'den,

2+1'ler ise 181 bin TL'den başlıyor.

Projeden konut sahibi olmak isteyenler ister peşin ödeme yapabiliyor, ister banka kredisi kullanıyor, isterlerse de firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor. 

Sinerji İstanbul Rezidans projesinde toplam tutarın yüzde 25'ini verdikten sonra geri kalan tutar için banka konut kredisi imkanından faydalanılabiliyor. Yada firma bünyesinde toplam tutarın yüzde 50'sini ödediğiniz taktirde 24 ay 0 faiz imkanından yararlanılabiliyor.

Sinerji İstanbul Rezidans projesinde; hobi odası, kapalı havuz, sauna, fitness, squash, türk hamamı, cep sineması, kapalı- açık çocuk oyun alanları, cafe, yürüyüş parkları gibi bir çok sosyal aktivite alanı bulunuyor.

Proje aynı zamanda E-5 ve E-6 Otoyolu bağlantılarına da çok yakın mesafede inşa ediliyor.

216 446 34 46

www.anadoluminsaat.com.tr

Melek GÜNER/Konuttimes.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder