22 Kasım 2012 Perşembe

Akasya AVM MAPIC fuarında görücüye çıktı!



Saf GYO A.Ş.’nin İstanbul Anadolu yakasında imza attığı Akasya Acıbadem içerisinde yer alan Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC’de yabancı yatırımcılar ile buluştu. Amacı perakendeciler ile AVM yetkililerini bir araya getirmek olan ve bu yıl 14-16 Kasım tarihinde Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MAPIC’de, “Türkiye’nin Gayrimenkul ve Perakende Sektöründe Bugünkü Yeri” başlıklı panelde Saf GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral’da bir konuşma gerçekleştirdi. 


Geçtiğimiz aylarda, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ve mimari ödüllerinden biri olan 'The European Property Awards 2012’de, “En İyi Yüksek Bina Mimarisi” kategorisinde 5 yıldızı alarak tüm Avrupayı temsil ederek; “Avrupa’nın en başarılı projesi” de seçilen Akasya Acıbadem, 7 Aralık’ta da “Dünyanın En İyisi” olmak için yarışacak.


MAPIC Fuarında Türk ve yabancı perakendecilerin büyük ilgisi ile karşılaşan ve Eylül 2013’de tamamlanması planlanan Akasya AVM, 35 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak. 88 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan AVM’de, dünyanın ve Türkiye’nin lider markaları, yemek katları, restaurantlar, konser gibi etkinlikler için kültürel alanlar, 2’si Vip 1’i imax olmak üzere toplam 12 adet sinema salonu, 8 bin metrekare alana kurulacak çocuk dünyası KidZania yer alacak. İçerisinde yaklaşık 250 marka yer alması hedeflenen Akasya AVM’de, ayrıca 450 metrekare açık yüzme havuzu da bulunacak. 


Akasya Rezidans bölümleri Mimarlar Workshop, AVM bölümü Development Desing Group (DDG) tarafından tasarlanan ve İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak Akasya AVM, pek çok sektörden zengin marka karmasının yanında, metroya ve metrobüse direk bağlantısı ve Boğaziçi köprüsüne sadece 5 km mesafesi ile İstanbul’un kesişim noktasında yer alıyor. 


Akasya Rezidans etabında satışlar sürüyor


SAF GYO tarafından hayata geçirilen Akasya Acıbadem projesi, 182 bin metrekarelik arazi üzerinde kuruldu. İki etabında hayatın başladığı projenin üçüncü etabı olan Akasya Rezidans 2013 yılında teslim edilecek. İkonik kütlesel etkiye sahip yapısı ile toplamda 456 üniteden oluşan bu etapta; 199 teraslı rezidans, 198 home-ofis, 35 ticari ofis ve 24 adet penthouse bulunmakta. Kusursuz plan çözümlerine sahip Akasya Rezidans etabı havuz ve bahçe sulamalarında gri suların kullanılması, yağmur sularının değerlendirilmesi, kat bahçelerinin tasarlanması, aydınlatma otomasyonları ile elde ettiği enerji verimliliği sayesinde Breem sertifikası adayı.


www.ak-asya.com

0216 428 31 32



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder